Tervetuloa Joukonpolun pitkospuutalkoisiin lokakuussa

Julkaisupäivämäärä: 9.10.2017 9:52:45

Joukonpolun pitkospuut kunnostetaan talkoilla viikosta 40 alkaen. Ensimmäinen talkoopäivä on sunnuntaina 8.10. Talkoot aloitetaan klo 9:00. Talkoot päättyvät klo 15:00. Voit tulla paikalle myös kesken päivän.

Pitkospuut lähtevät Dahlin kiinteistön pihasta (Harjuvaarankuja 2). Voit pysäköidä autosi lähistölle, mutta pyritään olemaan tukkimatta koirapuiston parkkipaikkoja.

Huomaa, että työ on fyysistä ja se sisältää mm. uusien pitkospuiden kantamista metsään ja vanhojen metsästä pois sekä asentamista paikalleen. Ota mukaan moottorisaha, lekavasara, kantoliinoja, hanskoja tai muita mahdollisesti tarvittavia välineitä, mikäli sinulla on. Sunnuntaina 8.10. on vain kantamista.

Ilmoittaudu suoraan lomakkeella viimeistään kyseisen viikon perjantaihin klo 12 mennessä (linkki). Voit ilmoittautua useampaan päivään kerrallaan. Mainitse ilmoittautumislomakkeessa myös ruoka-aineallergiasi. Kaupunki tarjoaa pientä purtavaa. Paikan päälle tullessasi, ilmoittaudu talkoovastaavalle.

Talkoot tehdään pääosin viikonloppuisin, mutta mikäli työyhteisössäsi, yhdistyksessäsi tai kaveriporukassasi on useampi innokas, joka ehtisi viikollakin, talkoileminen on silloinkin mahdollista. On kuitenkin huomioitava, että iltaisin tulee aikaisin pimeää.

Lisätietoja:

Talkoista

Mika Asikainen, Keski- ja Pohjois-Uudenmaan Lintuharrastajat Apus ry (mika.asikainen@saunalahti.fi tai 0400 251 389)

Hankkeesta

Essi Hämäläinen, Järvenpään kaupunki (essi.hamalainen@jarvenpaa.fi tai 040 315 2246)