Tule mukaan! Puukoulun talkoot kevättalvella 2015

Julkaisupäivämäärä: 2.2.2015 11:15:57

Järvenpään kaupunki antoi Haarajoen vanhan puukoulun asukkaiden käyttöön loppuvuodesta 2014. Asukasyhdistys on organisoimassa tiloihin toimintaa vauvoista vaareihin, mutta ensin tiloissa tehdään raikastava pintaremontti asukkaiden talkootyönä. Remonttia on aloitettu jo tammikuun aikana ja se jatkuu kevättalven ajan. Remonttitarvikkeiden hankinnan teki Järvenpään kaupunki.

Remontissa uudistetaan keittiötilat kierrätyskalustein, maalataan kokoontumistilojen seiniä ja lopuksi kalustetaan tilat sopiviksi erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tavoitteena on tehdä muunneltavaa kokoontumistilaa lapsille, nuorille ja perheille.

Remonttia ja puukoulun toiminnan organisointia pyöritetään vapaaehtoisvoimin.

Tule mukaan remonttipuuhaan! Tarjolla on kaikenlaisia hommia seinien maalaamisesta siivoamiseen. Auttaa voit monin eri tavoin osaamisesi ja halusi mukaan. Meillä on mukava porukka ja hyvä talkoohenki!

Remonttia tehdään seuraavan kerran muun muassa la 7. - su 8.2. klo 10 - 16, ti 10.2. klo 10 - 14, ke 11.2. klo 17 - 20.

Tule mukaan tekemään yhteistä kylätaloamme!

Käyttöaika on toistaiseksi väliaikainen, sillä kaupungin talouden tasapainottamiseksi kiinteistö on myyntilistalla 2017. Asukasyhdistyksen tavoitteena on saada tilat käyttämättömästä kirjastotilasta aktiiviseen käyttöön, jotta Haarajoen asukkaiden viihtyvyys ja vapaa-ajan toimintamahdollisuudet paranevat.