Asukasilta 26.11. klo 18.00

Julkaisupäivämäärä: 29.10.2015 12:32:13

KUTSU

ASUKASILTA KYLÄTILA WERSOSSA (HAARAJOENKATU 2) 26.11.2015 KELLO 18.00 ALKAEN.

Tervetuloa tapaamaan Haarajoen asukasyhdistyksen hallituksen jäseniä ja muita kyläläisiä kahvikupposen ääreen kylätila Wersoon.

Illan tarkoituksena on mahdollistaa asukkaiden tutustuminen kylätila Wersoon ja pohtia sen eri mahdollisuuksia kylällä.

Tarvitsetko tilaa esim. lasten kutsuille? Teetkö käsitöitä, joita voisit myydä pienessä pop-up kaupassa Wersossa joulun alla tai pitää päivän kyläkahvilaa omien leipomusten kera? Oletko pitämässä vaate- tms. kutsuja? Pikkujoulutila? Naisten- tai miestenilta? Lautapeli-ilta naapureiden kanssa? Oletko yrittäjä tai harrastaja, tarvitsetko tilaa esim. tuote- tai lajiesittelyyn tai kurssitilaksi?

Keskustella voi myös muista ajankohtaisista tai mietityttävistä asioista kuten:

Järvenpää on ehdottamassa nuorisotyön supistamista. Jatkossa Järvenpäässä tulisi toimimaan vain yksi nuorisotila Keskustan alueella. Onko nuorisotila Wersolle kysyntää ja tarvetta Haarajoella?

Haarajoen bussilinjan kohtalo? Kierrätyspisteiden saatavuus ja riittävyys supistusten ja uudelleen sijoittamisen jälkeen? Jotain muuta, mitä? :)

Lämpimästi tervetuloa kahville, tapaamaan ja juttelemaan!

Lisäys asukasillan ohjelmistoon:

A-klinikkasäätiön edustaja tulee keskustelemaan ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin liittyen Haarajoelle joulukuussa avattavaan 30-paikkaiseen tukiasumisyksikköön. Yksikköön majoitetaan 30 16-17-vuotiasta turvapaikanhakijanuorta.