Werso - Vuokraa kerhotila Järvenpäästä

Haarajoen kylätila Werson toimintatarkoitus ja säännöt

Haarajoen kylätila Werso on tarkoitettu Haarajoen alueen ja sen lähiympäristön asukkaiden sekä alueella toimivien yhdistysten, seurojen ja yritysten käyttöön. Myös muut ulkopuoliset tahot voivat vuokrata tilaa käyttöönsä.

Wersossa saa toteuttaa kaikkea sellaista toimintaa, joka tuo alueelle lisää toimintaa tai tehostaa jo olemassa olevaa toimintaa ja palveluita. Tilaa voi käyttää myös kerhotoimintaan, erilaisiin tapaamisiin tai kokouksiin.

Wersossa voi järjestää n. 20 henkilön tilaisuuksia. Tilassa on käytössä kaksi oleskelutilaa, wc ja pieni keittiö. Varustelutasoon kuuluvat tv, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja pakastin.  Wersosta löytyy myös astiasto 20 hengelle, jota voi vuokrata 25 euron hintaan, palautettava pestynä. Ei tiskikonetta. Isoa ruokapöytää paikalla ei ole, mutta pienempiä ryhmiä löytyy.

Tila on käytettävissä viikon jokaisena päivänä klo 8-22 välisenä aikana. Varauslistaa hallinnoi Haarajoen asukasyhdistys.

Vuokrauskerroista tehdään erillinen sopimus sekä avaimien kuittaaminen niitä noudettaessa ja palauttaessa. Pitkäaikaisten ja säännöllisten käyttäjien kanssa tehdään oma sopimus.

Vuokrauksen hinnat:

Yhdistysten kokoukset: 5e. (max. 2h)


Hinnat sisältävät talon vuokran, keittiössä olevien kodinkoneiden käytön, paperit ja pesuaineet.

Siivouksesta huolehtii jokainen käyttäjä itse eli tila on siivottava käytön jälkeen sellaiseen kuntoon, kuin missä se vastaanotettaessa oli. Imuri löytyy.

Tilan käyttäjä on vastuussa tilaan kohdistuneesta ilkivallasta tai muusta aineellisesta vahingosta. Vahingot ja siivous laskutetaan vuokraajalta korjauksen tai siivouksen tehneen yrityksen hinnaston mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tilavastaavaamme Jake Rautioon: 046-5973969 / jake.ra88@gmail.com 

  

Ensimmäinen oleskelutila

   

Toinen oleskelutila                        Biljardipöytä

Keittiö