Haarajoella-kirjoituskilpailun voittaneet kirjoitukset julkaistu

Julkaisupäivämäärä: 31.5.2014 8:24:59

Asukasyhdistys järjesti keväällä 2014 yhteistyössä Haarajoen alakoulun kanssa kirjoituskilpailun "Haarajoella". Kilpailuun kutsuttiin osallistujiksi 5.-6. luokkien oppilaat.

Haarajoki on koti monelle lapsiperheelle. Juuri siksi ajattelimme, että lasten ääni ja puheenvuoro tulisi myös näkyä ja kuulua asukasyhdistyksen toiminnassa. Raatimme valitsi näistä neljä parasta, jotka palkitaan stipendein.

Parhaat kirjoitukset olivat:

5 A nimimerkki Honka

Tarina heppatytön unelmasta, jossa retki vie satumaisiin paikkoihin metsässä. Luonto, kaverit, kaunis kesä ja eläimet ovat tärkeitä, muuta ei tarvitakaan.

5 B nimimerkki Pähkinäpuu

Visio tulevaisuuden Haarajoesta, jossa on lentoasema, pilvenpiirtäjä ja avaruusasema. Nuori insinöörinalku ideoi painovoiman kumoavia moottoreita, jotka eivät tarvitse polttoainetta.

5 B nimimerkki Pesäkuusi

Nuori herra on tulevaisuuden stand-up-koomikko. Otsikko on sama kuin luokkakaverilla, tulevaisuuden Haarajoki, mutta tarina kirvoittaa mehevät naurut. Huumorin kukka on kaunein kukka.

6 A nimimerkki Marjakuusi

Kirjoitus on tarina tytöstä, joka kaipaa Helsinkiin tapahtumien keskipisteeseen, mutta jolle yllättäen tapahtuukin kaikenlaista Haarajoella.

Onnea voittajille!

Kirjoitukset löytyvät tältä sivulta.